HAYAT wa MAMAT

hidup bukan untuk diri sendiri semata-mata, tetapi untuk Sang Pencipta dan umat manusia. :)

oh, bloging!

Leave a comment

Bismillahirrahmanirrahim.

Krik Krik. Blog sempena tahun 2014. kuang3

Ini blog baru, setelah dua atau tiga blog yang telah dibuat sebelum ni dan telah dipadamkan. haha. Entah apa-apa yang dimerapukan. Moga yang kali ini bukanlah “hangat-hangat tahi ayam” seperti sebelumnya 😛

Normal seorang perempuan, talk, talk and talk. Me too . Sometimes, too much talk. Ada ja benda yang nak disembangkan dan diceritakan. Sifat semulajadi, mungkin! Tiap-tiap tahun simpan azam nak jadi pendiam, tapi tak pernah-pernah berjaya. Sampai ramai ja nasihat suruh lupakan azam tu, dan jadi diri sendiri. yeah, totally right! But deep in the heart, tahu ja, kurang bercakap, kuranglah dosa :(. Tapi bukan lah sampai tak bercakap langsung kannnnn. 😀

Tu lah, hopefully effort kali ini berjaya. Walaupun tahu bab IT dan edit-mengedit ni tersangatlah lemah. tapi takpalah, will try.  Story mory through writing pulak. Moga bermanfaat untuk diri dan orang lain jugak. Ameen ameen ameen.

وخير الناس أنفعهم للناس

The best man is the one who contributes the most to the mankind. 🙂

new year, new blog, new hope.

Advertisements

Author: dentainadia

hamba Allah. daughter of Ma & Abah. dental student. 22 y/o. Kedah, Malaysia-Tanta, Egypt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s